Managementul timpului: Imbunatatirea Softului de Control pentru Tahografe Managementul timpului: Imbunatatirea Softului de Control pentru Tahografe - GLOBAL PARTNER DEVELOPMENT
Certificate Disponibile Gratuit
Certificate Disponibile Gratuit
photo1-min-2

Managementul timpului: Imbunatatirea Softului de Control pentru Tahografe

Ce inseamna managementul timpului in sistemul tahografic Guretruck?

 

 

Rolul si obligativitatea tahografului sunt deja bine cunoscute. Orice vehicul de peste 3,5 tone care este folosit pentru transportul rutier de marfuri sau care transporta peste noua pasageri (inclusiv conducatorul auto) trebuie sa aiba instalat la bord un tahograf.

 

Care este importanta managementului timpului din sistemul tahografic?

 

Managementul timpului se refera la modul in care este gestionat timpul de catre fiecare program software: telefon, calculator, tahograf, etc. Practic, este un sistem de gestionare a timpului care inregistreaza si converteste valorile orei si datei, impreuna cu calculele asociate (de exemplu, adaugarea, scaderea, schimbarea orei si a datelor, conversia orei locale in UTC sau calculul duratei activitatilor).

 

In ciuda cresterii dependentei, se stie prea putin despre ceea ce se afla in spatele acestui software. In sistemul tahografic, el este folosit pentru:

  • inregistrarea pauzelor, a disponibilitatii, a timpului de condus si de odihna sau alte activitati adiacente;
  • conversie pentru valorile din RealTime in UTC (timpul universal coordonat), chiar daca timpul afisat pe tahograf este in ora locala.

 

In functie de acest program de management folosit de catre producatorii de tahografe, se pot inregistra diverse valori pentru activitatea aceluiasi sofer sau vehicul de transport marfuri sau persoane.

 

Care sunt regulamentele din UE si de ce pot fi contestate amenzile pentru timpii de conducere?  –

9 din 10 regulamente din EU mentioneaza ca informatia trebuie inregistrata in UTC.  Echipele noastre de experti, impreuna cu Universitatea din Barcelona au descoperit ca toate sistemele si softurile actuale de control ale tahografelor folosesc tehnologia Microsoft Time Library. Aceasta converteste valorile inregistrate, din Real Time, in standardul UTC. Cele mai multe software-uri de dimensiuni rezonabile contin erori, iar Microsoft nu foloseste sistemul de Secunda Intercalat: o secunda intercalata este o secunda introdusa la timpul universal coordonat (UTC) pentru a permite timpului universal definit de ceasurile atomice sa compenseze avansul fata de ritmul de rotatie al Pamantului si sa fie cat mai aproape de timpul solar mediu). De aici, rezulta ca tahografele nu respecta regulamentul standardului UTC, ceea ce a dus la dezvoltarea unui nou software garantat fara erori de catre expertii nostri: FV Time Management – un tool pentru a converti Real Time in UTC si din UTC in Time Real, folosind Secunda Intercalata.

 

Acest tool este folosit de platforma noastra, unde toate firmele de transport pot detine un cont. Astfel, facilitam gestionarea descarcarilor trahografului din orice locatie de pe glob. Se poate integra si cu alte sisteme deja folosite, precum Web fleet DAF. Expertii nostri pot vedea in timp real erorile de calcul al timpului, oferind posibilitatea de a le arata direct chiar in trafic organelor de control. Ulterior, aceste date pot fi folosite chiar si in Curtile de Justitie din EU, dovedind faptul ca tahografele si aparatele folosite de organele de control, la momentul actual, nu sunt omologate corect si nu sunt corelate cu legea EU. Astftel, exista sanse maxime de a castiga contestarea unei amenzi pentru abaterea timpilor de conducere.

 

Care sunt rezultatele noastre?

 

  • 000 amenzi contestate;
  • 218 Mil Euro suma totala a amenzilor;
  • 51% amenzi contestate si bani restituiti integral.

 

Totodata, platforma noastra inovativa ofera acces gratuit la certificatele Macron, Milog, Zko3-t, Italia, Belgia si Olanda. Mai mult, se pot face inclusiv rezervari pentru feriboturi sau trenuri. Iti poti crea un cont pe platforma noastra, completand acest formular, si vei beneficia de toate serviciile de care ai nevoie. Consultantii nostri sunt aici pentru a te sprijini in orice problema din domeniul transporturilor.

 

Distribuie postarea

Share on facebook
Share on print
Share on email

Ultimele Articole