CERTIFICATE A1, Franta Macron, Germania Milog, Austria ZLO3-T, Italia DISTACCIO, Belgia LIMOSA, Olanda - GLOBAL PARTNER DEVELOPMENT CERTIFICATE A1, Franta Macron, Germania Milog, Austria ZLO3-T, Italia DISTACCIO, Belgia LIMOSA, Olanda - GLOBAL PARTNER DEVELOPMENT
Certificate Disponibile Gratuit
Certificate Disponibile Gratuit

GLOBAL PARTNER DEVELOPMENT

Certificate Disponibile Gratuit

CERTIFICATE DE DETASARA IMI IN EUROPA + A1

Ce sunt certificatele de detasare?

Fiecare sofer care transporta marfa dintr-o tara EU in alta sau face transport intern in alta tara in afara de tara de resedinta (Romania) este obligat sa detina un certificat unic pentru acea tara. Acest certificate se numeste IMI si este solicitat in trafic in format electronic de catre toate autoritatile teritoriale. Prin acest certificat firma declara ca salariul minim al soferului este egal cu salariul minim din tara respective atat timp cat el a desfasurat transport in statul respective (tranzitul nefiind aplicabil).
Aceste certificate sunt solicitate in mare parte impreuna cu certificatul A1 care nu le inlocuieste, ci dovedeste ca firma isi plateste contributiile sociale in tara in care are sediul respectiv, Romania si nu in tara in care efectueaza transportul.

Toate firmele de top sunt aici Waberers, Dachser, Duvenbek etc.

Tu de ce nu ai fi? Crezi ca iti crestem costurile ? Cu siguranta nu gasesti o oferta mai buna. 

Avand in vedere faptul ca in EU controalele pentru salariile minime s-au intensificat vizand transportatorii din vest, noi va usuram munca in a obtine toate aceste certificate online cu ajutoul platformei noastre.

Totul se face automat inclusive calculul salariului pe fiecare tara indiferent daca masina este de peste 3.5 To sau sub 3.5 To cu tahograf sau fara tahograf.

Noi avem solutia si in acest serviciu asistenta in caz de control este GRATUITA cat si analiza amenziilor pentru diverse alte abateri ce pot surveni in trafic.

Asteptam cu nerabdare, sa devenim partenerul dumneavoastra de drum. Puteti incepe complectand formularul de mai jos.