CONTESTAREA AMENZIILOR : Daca exista o amenda cu siguranta noi avem ceva de spus - GLOBAL PARTNER DEVELOPMENT CONTESTAREA AMENZIILOR : Daca exista o amenda cu siguranta noi avem ceva de spus - GLOBAL PARTNER DEVELOPMENT
Certificate Disponibile Gratuit
Certificate Disponibile Gratuit

GLOBAL PARTNER DEVELOPMENT

Certificate Disponibile Gratuit

CONTESTAREA AMENZIILOR : Daca exista o amenda cu siguranta noi avem ceva de spus

  • Ne mandrim cu cea mai mare retea de avocati la nivel European, care colaboreaza in stransa legatura, cu consulanti in transporturi rutiere sau sunt chiar consultanti ai Comisiei Europene pe acest domeniu.
  • Ne confruntam zilnic cu o arie larga de probleme juridice, printre care se numara si deblocarea masiniilor sechestrate, transportul de pasageri clandestini sau contrabanda.
  • Echipa noastra de avocati este specialista in reprezentarea legala, privind contestarea amenzilor ce privesc abaterile de la regulamentul Reg EU 561/2006 (timpi de conducere) si a descarcariilor cardurilor tahograf.
  • In plaja noastra de clienti, cuprindem de la proprietari/soferi interdependenti, pana la companiile mari de transport cat si case de expeditie.
  • Cu ajutorul sistemului nostru TruckController Ecosystem, puteti urmarii stadiul procesului cu o analiza economica a rezultatului.
  • Aplicam diverse modalitati competitive de taxare, preturi fixe sau nici o obligatie de plata daca nu se castiga nimic, iar in cazul fericit de castig se retine % ca taxa de succes din suma recuperata.