CERTIFICATE A1, Franta Macron, Germania Milog, Austria ZLO3-T, Italia DISTACCIO, Belgia LIMOSA, Olanda - GLOBAL PARTNER DEVELOPMENT CERTIFICATE A1, Franta Macron, Germania Milog, Austria ZLO3-T, Italia DISTACCIO, Belgia LIMOSA, Olanda - GLOBAL PARTNER DEVELOPMENT
Certificate Disponibile Gratuit
Certificate Disponibile Gratuit
hero-globalpartnerdvl-1

CERTIFICATE A1, Franta Macron, Germania Milog, Austria ZLO3-T, Italia DISTACCIO, Belgia LIMOSA, Olanda

Ce sunt certificatele de salarii minime?

Un certificat solicitat in fiecare tara mentionata mai sus prin care firma declara ca salariul minim al soferului este egal cu salariul minim din tara respectiva.

Aceste certificate sunt solictate in mare part impreuna cu certificatul A1 care nu leinlocuieste ci doar arata ca nu este necesara plata contributiilor sociale in tarile respective iar ele sunt platite in tara in care firma are sediul social Romania.

“Avand in vedere faptul ca in EU controlale pentru salariile minime s-au intensificat vizand transportatorii din vest, noi va usuram munca in a obtine toate aceste certificate online cu ajutoul platformei noastre online.

Toate firmele de top sunt aici Waberers Dachser Duvenbek. ”

Tu de ce nu ai fi? Crezi ca iti crestem costurile ? Vedeti mai jos un grafic al costurilor pentru 2 tari in comparatie cu oferta noastra.

Asteptam cu nerabdare sa fiim partenerul dumneavoastra de drum!

“Afla ce este certificatul A1?”

Este un certificat recunoscut la nivel european de orice tara care arata faptul ca operatorul economic plateste contributiile sociale ale angajatului in tara in care isi are sediul social.

Se obtine din Romania pe numele soferului de catre firma si este valabil 24 de luni

“In cazul in care operatorul economic nu poate prezenta certificatul A1 acesta este obligat sa faca dovada ca plateste aceste contributii in tara in care este controlat.”

Daca doriti sa obtinrea acestui certificat contactati-ne la adresa de mail office@globalpartnerdvl.ro sau bifati casuta in forumarul de aici.

 

Distribuie postarea

Share on facebook
Share on print
Share on email

Ultimele Articole